ویزای اندونزی

بد نیست که بدانید بزرگترین مجمع الجزایر در دنیا همان کشور اندونزی است که در بین سه کشور استرالیا، هند و چین، در مجمع الجزایر مالایا قرار گرفته است. جاکارتا نیز پایتخت این کشور است که بعنوان چهارمین کشور پرجمعیت دنیا شناخته می شود. چیزی حدود ۸۶ درصد از مردم اندونزی را مسلمانان تشکیل می دهند که تعداد مسلمانان این کشور از هر کشور دیگری در جهان بیشتر است؛ ۱۴ درصد بقیه نیز شامل دیگر اقلیت های مذهبی از جمله مسیحیت و بودایی می شود.

با وجود جمعیت زیاد و همچنین مناطق پرتراکم متعدد، اندونزی دارای جنگل‌های کم‌جمعیت بسیار گسترده‌ای نیز می باشد که دومین سطح از تنوع زیستی را در سراسر دنیا در خود جای داده‌اند. نخستین اقدام برای ورود به کشور اندونزی همچون دیگر کشورها، داشتن ویزای اندونزی می باشد.

ویزای اندونزی

ویزای اندونزی

انواع ویزا های اندونزی

  • ویزا توریستی
  • ویزا تحصیلی
  • ویزا تجاری

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اندونزی

  • فرم مشخصات فردی از جمله شغل و محل کار و سکونت، بعلاوه شماره های تماس
  • شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات
  • دو قطعه عکس ۴*۶ رنگی زمینه سفید جدید
  • گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر
  • وچر هتل شهر مقصد
  • بلیت رفت و برگشت
  • گواهی اشتغال به کار
  • ریز حساب بانکی سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی ۵ میلیون تومان به بالا

نکاتی درباره ویزا توریستی اندونزی

ویزا توریستی اندونزی از زمان صدور دارای اعتباری ۱ ماهه می باشد و شما بعد از ورود به این کشور به مدت ۱ ماه اجازه اقامت در آن را دارید.

به یاد داشته باشید که شما به هیچ وجه نمی توانید با ویزا توریستی در این کشور به کار یا تحصیل مشغول شوید؛ همچنین فراموش نکنید که امکان تمدید ویزا توریستی وجود ندارد. اخذ ویزا اندونزی در سفارت این کشور که در تهران واقع می باشد، بطور میانگین از ۸ الی ۱۰ روز کاری زمان می برد.  قیمت ویزا توریستی اندونزی نیز حدود ۱۰۰ دلار آمریکا می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به SafarTv می‌باشد.