ویزای تایلند

سفارت تایلند دو نوع ویزا را صادر می‌کند:

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای تجاری تایلند

اگر تصمیم دارید تور تایلند را برای مسافرت تفریحی خود انتخاب کنید، بدیهی‌ست که بایستی ویزای توریستی تایلند را تهیه کنید. مدت زمانی که ویزای توریستی شما اعتبار دارد، ۳ ماه پس از تاریخ صدور آن است.

اخذ ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند

هشدار!

به این ۲ هشدار خوب توجه کنید:

۱) دقت داشته باشید که به هیچ وجه، تکرار می‌کنیم، به هیــــچ وجه (!) حتی یک روز هم اجازه ندهید که از تاریخ انقضای ویزایتان بگذرد. چراکه دردسرهای بسیار زیادی خواهید پیش رویتان خواهد بود.

۲) نکته‌ی دیگری که باید مدنظر داشته باشید این است که در صورتی که تصمیم دارید در تایلند فعالیت تجاری انجام دهید، حتما و حتما ویزای تجاری تایلند را دریافت کنید. در غیر این صورت شما می‌مانید و قوانین سخت‌گیرانه‌ی تایلند!

ویزای توریستی و تجاری تایلند

ویزای توریستی و تجاری تایلند

نحوه‌ی دریافت ویزای توریستی تایلند

  1. ابتدا فرم ویزای تایلند را پر کرده (تایپ شده) و آن را پرینت بگیرید (دریافت فرم ویزای تایلند).
  2. نسخه‌ی اصلی پاسپورت خود را آماده کنید.
  3. یک عکس ۳ در ۴ را به فرمی که گفتیم پر کنید، منگنه بزنید.
  4. در قالب یک برگ A4، از کارت ملی، گذرنامه و صفه نخست شناسنامه خود کپی تهیه کنید.
  5. ۳۵ یورو به ازای هر یک ویزای توریستی که می‌خواهید، به همراه‌تان داشته باشید.
  6. بلیط رفت و برگشت هوایی به مقصد تایلند را (هم اصل و هم کپی) به همراه خود داشته باشید.
  7. خودتان هم حتما حضور داشته باشید! (حضور صاحب گذرنامه الزامی‌ست).

در صورتی که قصد دارید که مدت زمان بیشتری را در تایلند بگذرانید؛ بایستی ویزای خود را تمدید کنید. برای این کار به اداره‌ی مهاجرت تایلند، واقع در شهر بانکوک، به آدرس «Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road» بروید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به SafarTv می‌باشد.